Fulgeru` Alb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fulgeru` Alb

Salut,

M-am hotarit sa deschid si eu un thread la My Ride pe motiv: daca alti au si mie imi trebuie
    Tot cumpar aceasta masina din noiembrie 2007 (si inca cine stie pana cand).
    Nivelul de echipare este KissFM si pretul de achizitie este (a fost) de 29059,84 RON (8500EUR) si daca nu apuc sa achit mai repede de 2017 va fi 48500RON
    Ca si motorizare este cea de top( ), adica grandiosul 1,4MPI cu 75 de cai frumoshi.
    Dotari:
    Cred ca ar fi prea mult sa enumar aici toate dotarile standard si extra, asa ca voi anumera doar ceteva nimicuri ce nu are...
    Scaune sport
    Volan sport multifunctional
    Elemente decorative din carbon
    Discuri de frana ceramice fata/spate
    Caroserie sport plus
    Jante 20" turnate din aluminiu
    Tapiserie piele alcantara, piele Seidennappa sau Valcona
    Dynamic Ride Control (DRC)
    quattro®
    Schimbator de viteze tiptronic
    Majoritatea sistemelor de siguranta cu prescurtari de 3 litere
    si un motor V10-Biturbo, de 5,0-litri, cu sistem de injecție directă de benzină FSIŽ. 580 CP (426 kW)

Cu toate ca lipsesc aceste lucruri minore din masinuta mea, o iubesc la nebunie, am strabatut deja impreuna 29289km, am trecut cu bine de 2 revizii, am schimbat in garantie 4 amortizoare (am auzit doar ca parca, parca bate ceva in spate, m-am dus la service, fara nici o vorba mi-au schimbat toate cele 4 amortizoare, cica erau in set...nui bai garantia e garantie ), cureaua de distributie, am supravietuit o intalnire cu un H2 (adica eu si jumatatea dreapta a masini) si vreao 2-3 nopti in care am condus rupt de oboseala
    Cu toate ca are cu ceva nesimnificativ (505CP) mai putina CP decat imi doresc, dar merge super bine si ultimul consum scos pe 1000km a fost de 7L ceea ce cred ca ma multumeste.

Pe viitor doresc sa fac cateva modificari minore, cum ar fi vopsirea integrala a elementeleor exterioare in alb (mai putin luneta, parbriz, geamuri laterale si sticla din oglinda retrivizoare), schimbarea oglinzi retrovizoare cu unele de pe MCV, schimbarea barei fata cu cele de pe MCV, arcurile cu unele H&R si un set de jante aluminiu cu multe spite, in culoarea neagra cu diagonala de 16" sau 17", chiptuning si senzori de parcare fata/spate

Sistemul audio deocamdata este standard (MP3 Player Balupunkt si 4x15W coax), dar cand va ploua din nou pe pustietatea din portofel, va fi upgradat si acesta

Modificari care vor avea loc in viitorul apropiat: oglinzi retrovizoare MCV si Chiptuning.

Pe scurt cam asta ar fi prezentarea, spor la comentarii! (si mai ales la citit:P)

P.S. foarte suparat pe cei de la dacia, ca tot la banii astea nu am primit o berlina cu portbagaj mai mare, fiindca bagajele mele nu mai incap pe langa bagajele prietenei
    Attached Files
    142
    Vopsit integral in alb
    77.46%
    110
    Schema de culori stock
    22.54%
    32

sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

Exact la fel am inceput si eu, dar cu o motorizare mai buna si niste poze mai urate si de proasta calitate si cu o masina mai murdara.

Felicitari pentru echipare si culoare!

Ca sfaturi: masina ta e inca stock, nu am ce sa spun sa schimbi. Un singur lucru: nu vopsi elementele caroseriei negre, in alb! Crede-ma ca isi va pierde frumusestea!

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme!
      sigpic

Comment

sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme
        tare rau faza cu dotarile lipsa oricum arata bine si asa
        spor la tunarit

Comment

E frumoasa. Lasa-o asa! Poate doar oglinzi, iar jante doar daca pica ceva ieftin. S-o incalti cu jante aliaj si gume sari de 2000 lei. nu mi se pare ieftin...
          Ar mai fi si folii pe geamuri. Ar da bine ca-i alba, dar vei fi oprit mai des de militieni.

Comment

parerea mea e sa-i pui folii pe geamuri si eventual daca-ti mai pica niste cascaval n-ar strica niste jante mai de bun gust, zic eu ca cele de la kormetal sunt cele mai ieftine.
            In rest multa bafta , km citi vrei tu si spor la tunarit.
            "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

mai poti vopsi cate ceva dar nu tot ce este negru ca se pierde contrastul

Comment

Off: Din ce am citit, am impresia ca vrei jante patrate, dreptunghiulare etc... alea rotunde nu au DIAGONALA! Imi pare rau, dar asta e...

On: Spor la modificari, sa ai grija de masinuta!
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Am votat pentru vopsire integrala.Ii poti ruga pe cei care se ocupa cu virtual tuning sa iti faca diferite variante de vopsire.Uite aici pagina: http://www.loganclub.ro/forum/masini...t11530p31.html
                  sigpic
                  https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                  http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Multumesc pentru opinii! Nu va zgarciti, mai astept si alte opinii
                    frankcadillac: ma gandeam ca la o masina atat de patratoasa i-ar sta mai bine un patrat in loc de roata (cred ca am confundat cuvantul cu diametrul)

Comment

Eu zic sa o lasi asa ca arat foooooooarte bine culoarea asta, eu unul nu as modifica nimic la ea, este pur si simplu bijuterie.

Daca te uiti la MY RIDE la fiecare o sa vezi ba cate un led, ba cate un arc, ba cate o janta, inclusiv la mine. Ma bucur ca mai vad cate una care arata asa bine stock, de altfel si eu azi vara am revenit la masina stock, am vandut jantele, am dat jos tot de pe ea, insa vad ca nu m-a tinut mult dar imi placea si stock foarte mult. Acum depinde si de gusturile tale asa ca SPOR LA TREABA
                      Last edited by liculicu; 23 February 2010, 00:46.
                      http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Imi place cum arata stock, dar parca mi-ar placea sa-i fac si cateva modificari.
                        Deocamdata nu ma bag fiindca nu am bugetul alocat, sunt doar planuri

Comment

Originally posted by iamagi View Post
                          Exact la fel am inceput si eu, dar cu o motorizare mai buna si niste poze mai urate si de proasta calitate si cu o masina mai murdara.
                          lasa ca nici acum nu faci poze reusite

masina este stock, este inca frumoasa, sa vedem ce ii vei face...ai grija cu suportul ala de CD-uri ca stiu pe cineva caruia ia picat in brate in timp de conducea
                          sigpic

Comment

Am avut si eu un Logan alb stock. Ce vremuri... Nu te apuca sa vopsesti barele, bandourile sau oglinzile, las-o asa ca arata foarte frumos.
                            Daca as fi in locul tau, singura modificare pe care as face-o ar fi arcuri sport. Nu neaparat pentru aspect, ci pentru tinuta de drum, care te asigur ca face toti banii.
                            Ar merge si un set de jante, dar nu consider ca ar fi o prioritate.
                            Sa te plimbe pe unde vrei tu si sa ai grija de ea.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Teoretic cu vopsitul nu ar trebuii sa am dificultati tata fiind vopsitor auto de mai bine de 25 de ani...problema este ca e vopsitor auto "old school" si nu a mai vopsit plasticuri asa cum trebuie asa k nu se baga. Unde lucreaza el, este un service de camioane, deci nu au nici cabina de vosit...
                              Im primu rand vreau sa-mi schimb oglinzile, ajustarea ECU si arcuri "sport" pentru tinuta de drum. Cu timpul as pune si niste jante pentru aspect si numai dupa toate astea vopsitul. (teoretic)
                              Visez si eu la Ultraleggera F1 Mat Black de 17", dar nu ma tine buzunarul..deocamdata.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google